Az első kezelés előtt

Tájékoztatás

Az első alkalom előtt a vendég kitölt egy állapotfelmérő lapot, ami részletesen tartalmazza az ellenjavallatokat is. Ezen az állapotfelmérő lapon jelezheti a vendég, ha olyan pontok vannak a testén, amik fájdalmasak, olyan területek, amiket nem szeretne, ha érintene a masszőr és azt is, ha valamire allergiás. Ezek kizárólag a vendég biztonsága miatt vannak.

A vendég aláírja a Beleegyező Nyilatkozatot, amivel hozzájárul a masszázsszolgáltatás nyújtásához. Ezen a nyilatkozaton a vendég megadja a nevét, címét, ami a számla kiállításához elengedhetetlen. Megadja a telefonszámát és e-mail címét a kapcsolattartás céljából.

A vendég aláírja az Adatkezelési Szabályzatot, amivel hozzájárul ahhoz, hogy a masszőr – az Adatkezelési Szabályzat tartalma szerint – kezelje a vendég adatait, a jogszabályoknak megfelelő módon.

A fenti dokumentumokat elküldöm e-mail, vagy Messenger útján az első kezelés előtt, hogy a megismerésük ne a kezelés idejéből vegyen el.

Szolgáltatásaim nem helyettesítik az orvosi ellátást!

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok e-mail, Messenger, vagy telefon útján.

Házirend

Fontos tudnivalók

Gyakran feltett kérdések

Egyéb információk

Készpénzzel vagy bankkártyával, ajándékutalvány vásárlása esetén átutalással is.

Legközelebbi parkolás az üzletház alatti fizetős mélygarázsban lehetséges. Az aktuális díjak itt érhetők el (Szeglethy utcai mélygarázs).

A fájdalom masszázs közben függ az állapot súlyától, a fájdalom elhelyezkedésétől, az adott személy fájdalomtűrő képességétől. Alapvetően a fájdalom elenyésző, csupán a gócok környéke lehet érzékenyebb. Semmi esetre sem igaz, hogy a jó masszázs fájdalommal jár. Az azonban előfordulhat, hogy érezhető fájdalom, viszont a masszázs után eluralkodik a jóleső megkönnyebbülés érzése.

Nem. Csak az éppen kezelt felületet kell szabadon hagyni, a többi terület mindig takarva van. Így például egy hátmasszázs esetén elég a hátat szabadon hagyni, viszont teljes kényelem érdekében érdemes a nadrágot is levenni, hogy a gombok, cipzár ne nyomja a hasat. De természetesen ebben az esetben is törölközővel takarva vannak a nem kezelt területek.

Több vendégben felmerül ez a kérdés. A válasz erre az, hogy nem, mivel a megfelelően kivitelezett fogások számítanak, nem az erő. A svéd, relaxáló masszázsnak amúgy sem szabad fájnia, az élménynek kellemesnek és fájdalommentesnek kell lennie. Ha nem így van, mindenképp jelezni kell a masszőrnek. 

A vendégek 90%-ánál semmilyen nyom nem marad a kezelés után a fokozott vérkeringés okozta bőrpíron kívül. A nagyon érzékeny bőrűeknél 1-2 nap alatt felszívódó folt maradhat, de erre kicsi az esély.

Úgynevezett járóköpölyökkel dolgozom, ezekkel képzem a vákuumot, egy kis feszülésen kívül más kellemetlen érzést nem fogsz tapasztalni.

Amennyiben nem tudsz ezek után sem dönteni, hogy szeretnéd-e ezt a technikát, nyugodtan kérj meg a kezelés elején, hogy próbáljuk ki. Többen féltek tőle első alkalommal, de amióta kipróbálták, rendszeresen szokták kérni.

Időpontfoglalás

A kezelésekre lehetőség van időpontot kérni sms-ben, e-mailben, a Facebook oldalon üzenetben vagy telefonon keresztül is.

A telefont kezelés közben nem tudom felvenni, de mindenkit visszahívok.

Amennyiben üzenetben kérnél időpontot, kérlek minden esetben írj telefonszámot is.

Legközelebbi parkolás az üzletház alatti fizetős mélygarázsban lehetséges. Az aktuális díjak itt érhetők el (Szeglethy utcai mélygarázs).

Bankkártyás fizetési lehetőség

Masszázs ajándékutalvány

Ajándékutalvány vásárolható